iDOM

Система управління

Контакти

Висилайте бюдь-яку інформацію (відео, пости, звернення..) для публікацій на сайті, яку Ви важаєте необхідну

Адміністраторам сайту

E-mail osbbfrunze123@gmail.com

Viber   (063) 133-56-15

 

Також у нашого об'єднання є Viber група, звертайтесь для реєстрації

 

Наш будинок з'явився в соціальній мережі www.zyteli.com 

_____________________________________________

Отримай повний доступ до онлайн сервісів нашого сайта:

12

_______

Зворотній зв’язок 

_____________________________________________

Реєстрація звернень мешканців будинку

12

_______

12

Оформити картку Киянина

Опубліковано: 17 листопада 2017

"Картку киянина" можуть отримати усі кияни зареєстровані у м. Києві, а також, згідно рішення Київської міської ради від 28 травня 2015 року N 573/1437 "Про внесення змін та доповнень до рішення ради "Про запровадження в місті Києві багатофункціональної електронної пластикової картки "Картка киянина" від 17.04.2013 N 104/9161", мешканці міста з постійною роботою в столиці, студенти та вимушені переселенці із зони АТО.

Для оформлення "Картки киянина", необхідно:

  • Для громадян, що мають право на пільги - звернутися до районного управління праці та соціального захисту населення у призначений час і мати при собі паспорт, ідентифікаційний код та посвідчення, що дає право на пільгу.
  • Якщо Ви не належите до пільгової категорії населення, яка має право на отримання соціальної допомоги, то для оформлення Картки киянина Вам потрібно звернутися в одне з відділень "Ощадбанку" з паспортом та довідкою про присвоєння ідентифікаційного коду для зареєстрованих жителів міста, та довідкою з роботи або навчального закладу - для жителів міста що постійно працюють у м. Києві або навчаються.
  • Якщо ви оформили "Картку киянина" у відділеннях банків-партнерів проекту, та маєте або набули право на пільги згідно визначених законодавством соціальних категорій - Вам необхідно звернутися до районного управління праці та соціального захисту населення для активації Вашої пільги в системі "Картка киянина". При собі необхідно мати картку та посвідчення, що дає право на пільгу.

 

Якщо Ви не використовуєте ідентифікаційний код, Ви можете отримати картку киянина на підставі паспортних даних.

Громадяни-мешканці м. Києва, що мають бажання отримати "Картку киянина", але в окремих обумовлених випадках не можуть самостійно прийти для оформлення такої картки, можуть отримати картку наступним чином:

  • відповідні соціальні працівники будуть приходити за місцем проживання такого громадянина та оформляти картку на місці;
  • уповноважені представники таких осіб (опікуни/піклувальники, довірені особи, які мають права вчиняти юридичні дії в інтересах таких громадян) самостійно будуть оформлювати "Картку киянина" такої особи.