iDOM

Система управління

Контакти

Висилайте бюдь-яку інформацію (відео, пости, звернення..) для публікацій на сайті, яку Ви важаєте необхідну

Адміністраторам сайту

E-mail osbbfrunze123@gmail.com

Viber   (063) 133-56-15

 

Також у нашого об'єднання є Viber група, звертайтесь для реєстрації

 

Наш будинок з'явився в соціальній мережі www.zyteli.com 

_____________________________________________

Отримай повний доступ до онлайн сервісів нашого сайта:

12

_______

Зворотній зв’язок 

_____________________________________________

Реєстрація звернень мешканців будинку

12

_______

12

Киян попередили про зміну вартості опалення в будинках без лічильників

Опубліковано: 15 грудня 2017

КИЇВ. 12 грудня. УНН. В опалювальному сезоні 2017/2018 років алгоритм розрахунку вартості опалення для будинків без теплолічильників відрізняється від минулорічного, передає УНН з посиланням на прес-службу Київенерго.

Як зазначається, згідно з урядовою постановою, для будинків без приладів обліку вартість опалення розраховується за нормативом 32,91 грн/кв. м з урахуванням температури повітря та кількості діб надання послуги.

В минулому році вартість опалення для цієї категорії будинків визначалась іншою постановою на підставі середньозваженого споживання теплоенергії будинками з лічильниками, чинної в минулому опалювальному сезоні.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У Києві люди перекрили вулицю через відсутність опалення

У будинках з теплолічильниками нарахування за опалення, як і раніше, проводяться за показаннями приладу обліку пропорційно опалювальній площі квартири та місць загального користування, додали укомпанії.

Також вказано, що для коректного розрахунку вартості опалення в будинках з індивідуальними приладами обліку тепла (квартирні лічильники) клієнти мають щомісяця протягом останнього тижня передавати показання своїх лічильників опалення і гарячої води енергокомпанії.

В іншому випадку, як зазначили у Київенерго, енергокомпанія розраховуватиме вартість послуги на основі показань середнього споживання у попередніх періодах. Якщо споживач не передає показання лічильника гарячої води тривалий час (більше 3 місяців), нарахування здійснюватимуться по визначеній законодавством нормі споживання. Сума буде відкоригована, коли клієнт повідомить фактичні показання лічильника енергокомпанії.

Нагадаємо, у столиці працюватимуть 65 сервісних центрів, де можна сплатити за всі житлово-комунальні послуги.

Джерело: УНН